De mechanische surfplank

Formules beach party

Dry Surf Contest

Zich zo lang mogelijk overeind houden op de surfplank is een uitdaging voor groot en klein. Dit wordt ongetwijfeld een leuke recreatiecompetitie op jouw evenement.

De resultaten van jouw genodigden worden zorgvuldig bijgehouden in de Dry Surf Contest rangschikking. Op die manier heeft eenieder zicht op zijn of haar persoonlijke ranking.

"Surf's up" wordt het adagium op jouw feest !

Dry Surf Contest & The shark attack

De verbeelding van kinderen slaat op hol bij het zien van "Jaws". The shark attack biedt vele mogelijkheden... springen, glijden, ravotten en nog veel meer.

The shark attack heeft de juiste maten, nl 4,5 X 5,5 x 3

"The Shark Attack" huur je samen met de Mecanische Surfplank AKA de "Dry Surf Contest", twee attracties die van je feest een geslaagde dag maken

Formules beach party
Formules beach party

Dry Surf Contest & Limbo

De limbo is een acrobatische dans waarbij de danser, onder begeleiding van muziek, onder een stok door moet dansen. Als hem of ... mmm haar ... dat is gelukt, wordt de stok lager gehangen. Diegene die het laagst tegen de grond ongeschonden de stok voorbij danst is de winnaar.

De Limbo wordt verhuurd samen met de Mecanische Surfplank AKA de "Dry Surf Contest". Bij dit concept is een muziekinstallatie inbegrepen en ... als u als eerste reserveert op de dag van uw evenement krijft u er een presentator bovenop ... Dit wordt ambiance !

Dry Duo Surf Contest

mechanische duo surfplank

Nooit eerder is dit concept vertoont in Nederland of Belgie.

De "Dry Duo Surf Contest" bestaat uit twee mechanische surfplanken die syncroon bewegen. Zowel de intensiteit van de bewegingen als de moeilijkheidsgraad zijn op elk ogenblik identiek voor de twee deelnemers.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

We beginnen met twee deelnemers, de winnaar gaat door maar de verliezer wordt vervangen.

We beginnen met een aantal deelnemers in een eerste ronde, de winnaars komen tegen elkaar uit in een tweede ronde, enz tot wanneer er uiteindelijk twee finalisten overblijven. De twee finalisten ontmoeten elkaar in een laatste ultiem duel. De winnaar hiervan mag zich de surfkampioen noemen van uw evenement ...